• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

KERSTPAKKET IDEE - Schenk uw medewerkers een blijvende herinnering!

Kerstpakket idee? Inspireer uzelf op Belevenissen.nl. Een kerstpakket om nooit meer te vergeten!

 

Wat geeft u uw collega’s dit jaar voor de kerst? Hebt u al een mooi kerstpakket idee voor een verrassend kerstpakket? Of hebt u daar misschien moeite mee? Waarom geen kerstpakket van belevenissen.nl? Dan maakt u uw kerstpakket extra bijzonder.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 


Een goed idee voor de kerst

Welkom op de website van Belevenissen.nl. Wij begrijpen, dat het niet eenvoudig is een goed idee voor een mooi kerstpakket te bedenken. Immers: zoveel mensen, zoveel meningen - én: zoveel aanbieders. Hoe zorgt u er nu voor, dat u uw collega’s iets geeft waar ze blij mee zijn, wat ze niet zo snel zullen vergeten?

Een makkelijke keuze

Belevenissen.nl biedt u een goed idee voor het kerstpakket van dit jaar: een gepersonaliseerde cadeaubon. Laat uw collega’s zelf kiezen uit ons assortiment van 1001 romantische, avontuurlijke en onvergetelijke belevenissen. Zo houdt u iedereen tevreden en hebt u zelf weinig werk om handen. Sterker nog: wij zorgen voor een verpakking in uw huisstijl en een afdeling op onze webshop met uw logo en in de kleuren van uw bedrijf. U kunt zelfs een persoonlijke tekst of videoboodschap achterlaten voor uw collega’s. Een cadeaubon van Belevenissen.nl: Is dat niet een goed idee?

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3789 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.