• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

KERSTPAKKET CADEAUBON - Laat uw medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen met onze cadeaubon!

KERSTPAKKET CADEAUBON - Geef uw medewerkers met Kerst een cadeaubon van Belevenissen.nl

 

Kerst is bij uitstek de periode om uw collega’s te verrassen met een mooi geschenk. Het uitzoeken van een mooi kerstpakket is alleen niet zo gemakkelijk. Wat geeft u uw collega’s dit jaar? Wordt het weer een “food pakket”? Een doos wijn met glazen? Of misschien pastaschalen? Dit zijn de bekende kerstpakketten. Leuk. Voor even. Maar snel vergeten.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 

 
Een bijzondere cadeaubon

Waarom kiest u dit jaar niet eens voor een kerstpakket met een blijvende herinnering? Kies deze Kerst voor een cadeaubon van Belevenissen.nl. Een cadeaubon van Belevenissen.nl is niet zomaar een kerstgeschenk: u geeft uw collega’s een verrassend en avontuurlijk cadeau, waarover bovendien nog lang zal worden nagepraat.

Altijd wat leuks te kiezen

Met onze cadeaubon geeft u uw collega’s zelf de keuze uit ons ruime assortiment van 1001 belevenissen. Avonturen vol romantiek, maar ook avonturen vol spanning en sensatie. De cadeaubon kan daarbij worden gebruikt voor één of meerdere belevenissen, al naar gelang uw budget en de wensen van uw collega’s.

Een gepersonaliseerde cadeaubon

De cadeaubon is daarbij verpakt in een luxe giftbox die geheel in de huisstijl van uw organisatie kan worden ontworpen. Dit geldt ook voor de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop. Daar is het zelfs mogelijk een persoonlijke tekst, foto, of zelfs video voor uw collega’s achter te laten.

De cadeaubon van Belevenissen.nl is het ideale Kerstpakket! Bestellen? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3796 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.