• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTPAKKET BESTELLEN - Bestel en personaliseer uw kerstpakket met uw logo, foto, tekst en huisstijl!

Kerstpakket bestellen? Ontzorg uzelf en bestel al uw kerstpakketten bij Belevenissen.nl. De kerstpakketten worden op maat gemaakt en voorzien van uw huisstijl, logo en tekst.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Kerstpakket bestellen? Wij maken graag een afspraak om al uw wensen te bespreken!

 

Het organiseren van het jaarlijkse kerstpakket voor uw collega’s kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. Wat gaat u uw collega’s geven? Waar bestelt u uw kerstpakket / kerstpakketten? Hoeveel mag het cadeau kosten? En niet alleen het nadenken over een origineel kerstpakket, maar ook het bestelproces zelf kan de nodige tijd in beslag nemen.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 

 
Zorgeloos bestellen

De vraag is eigenlijk heel eenvoudig: Waarom besteedt u het uitkiezen van een origineel kerstpakket dit jaar niet uit? En dan bedoelen wij niet aan een andere organisatie, maar aan uw eigen collega’s! Met een cadeaubon van Belevenissen.nl geeft u namelijk niet alleen een fantastisch kerstcadeau met een blijvende herinnering, maar u laat uw collega’s via uw eigen pagina in onze webshop zelf één of meerdere cadeaus uitzoeken. Dat is wat je noemt handig, origineel én feestelijk tegelijk!

Makkelijk bestellen

En niet alleen voor uw collega’s, ook voor u is het bestellen van de kerstpakketten bij Belevenissen.nl een snelle en flexibele handeling. U bestelt een algemene cadeaubon die wordt geleverd in een luxe giftbox in de huisstijl van uw bedrijf. Ook de speciale afdeling in onze webshop is ingericht in de huisstijl van uw bedrijf. Daar hebt u dus geen omkijken naar. Kortom: Kerstpakket bestellen? Belevenissen bellen!

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?