• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

KERSTPAKKET 2017 - Bestel het Kerstpakket voor uw collega's in 2014 bij Belevenissen.nl!

KERSTPAKKET 2017 - Verras uw collega's dit jaar met een cadeaubon van Belevenissen.nl!

 

Kerst is de tijd waarin we extra aan elkaar denken en elkaar geschenken geven als blijk van waardering voor de inzet van het afgelopen jaar. Wat geeft u uw collega’s dit jaar met Kerst? Wordt Kerst 2017 hetzelfde als voorgaande jaren? Of geeft u er dit jaar een extra feestelijk en avontuurlijk tintje aan?


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 

Een kerstpakket anno 2017

Veel, zo niet de meeste organisaties kiezen ervoor om met de kerst een traditioneel kerstpakket aan te bieden, dat voornamelijk uit eten en dranken bestaat. Dat kan heerlijk genieten zijn, wanneer de kwaliteit ten minste goed is, alleen, niet voor lang: het kerstpakket is snel leeg en de herinnering eraan verdwijnt ook snel.

Waarom kiest u voor de Kerstdagen in 2017 niet eens voor iets geheel anders? Waarom kiest u in 2017 niet voor een kerstpakket dat kwaliteit biedt en bovendien lang bij blijft? Dat kan, met een kerstpakket van Belevenissen.nl.

Een indrukwekkend kerstpakket

Wij bieden u 1001 avonturen, van rust en romantiek tot actie en sensatie, waar u over jaren nog steeds over na zult praten. Belevenissen met een blijvende herinnering. Wilt u uw collega’s in 2017 een bijzonder en gedenkwaardig kerstpakket geven? Bestel dan de cadeaubon van Belevenissen.nl. De cadeaubon wordt speciaal verpakt in een luxe giftbox in de huisstijl van uw onderneming en kan worden verzilverd in uw eigen afdeling van onze webshop. Ook deze is ingericht in de huisstijl van uw onderneming.

Uw Kerstpakket voor 2017 bestellen? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3789 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.