• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

KERSTPAKKET - Kies voor een eigen keuze kerstpakket!

Kerstpakket? Het leukste eigen keuze kerstpakket vindt u op Belevenissen.nl

Kerst is voor veel mensen de meest bijzondere tijd van het jaar: een tijd om samen met familie, vrienden en/of geliefden door te brengen en elkaar geschenken te geven. Een tijd die je vaak lang bij blijft. Een tijd daarom ook bij uitstek om elkaar te verrassen met een geschenk: een mooi kerstpakket. En waarom niet een kerstpakket met een blijvende herinnering?


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!


Een origineel kerstpakket

Bent u op zoek naar een extra bijzonder en origineel cadeau om uw collega’s echt mee te verrassen en hebt u even geen idee wat u hen met de kerst wilt geven? Geen nood! Kies dit jaar voor een cadeaubon van Belevenissen.nl en laat uw collega’s hun eigen kerstpakket samenstellen.

Een kerstpakket voor iedereen

Keuze genoeg voor het perfecte kerstpakket: Belevenissen.nl biedt 1001 verrassende, rustieke, romantische en spannende avonturen, zodat het kerstpakket niet alleen een bijzondere betekenis heeft, maar tegelijk een blijvende herinnering geeft.

Een gepersonaliseerd kerstpakket

En er is meer: wij bieden de mogelijkheid het kerstpakket speciaal in de huisstijl van uw bedrijf te ontwerpen. Zo komt de cadeaubon in een unieke giftbox, voorzien van de kleuren en het logo van uw bedrijf. Met de cadeaubon kunnen uw collega’s inloggen op een speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop. Hier kunnen ze één of meerdere geschenken uitzoeken, al naar gelang het budget. Het is vanzelfsprekend mogelijk uw eigen afdeling in onze webshop te voorzien van persoonlijke boodschappen voor uw collega’s, zoals tekst, logo’s en zelfs video. Het kerstpakket voor uw collega’s wordt op deze wijze wel heel speciaal.

Kortom: Kerstpakket bestellen? Belevenissen bellen!

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

 

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3796 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.