• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTGESCHENKEN PERSONEEL - Een onvergetelijke Kerst met fantastische kerstgeschenken

Verras uw personeel dit jaar met unieke gepersonaliseerde kerstgeschenken van Belevenissen.nl. Laat uw personeel zelf één of meerdere kerstgeschenken kiezen!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Bezorg uw personeel een onvergetelijke Kerst met fantastische geschenken!

 

Het kiezen van leuke kerstgeschenken voor uw personeel is vaak niet zo snel gedaan. Weet u al welke kerstgeschenken u deze Kerst aan uw personeel cadeau wilt doen? Waarom geeft u uw personeel dit jaar geen kerstgeschenken van Belevenissen.nl?

Uitgebreid assortiment

Bij Belevenissen.nl vindt u een uitgebreid assortiment van 1001 prachtige kerstgeschenken – rustige en romantische, maar ook spannende en sensationele. Wij kunnen de kerstgeschenken voor uw personeel geheel voor u op maat maken. Dat hoort bij onze service.

Luxe giftbox

Een Kerstgeschenk van Belevenissen.nl is een cadeaubon die keurig verpakt wordt in een luxe giftbox die is opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf.Op de cadeaubon kunt u een persoonlijk bericht en een foto voor uw personeel laten plaatsen.

Keuze uit één of meerdere geschenken

Na ontvangst van het kerstgeschenk kan uw personeel de cadeaubon verzilveren op de speciaal daartoe ingerichte afdeling van onze webshop. Daar vindt men een overzicht van alle geweldige belevenissen en kan uw personeel een keuze maken uit één of meerdere kerstgeschenken, afhankelijk van het budget en de persoonlijke smaak. U geeft dus weliswaar één geschenk, maar eigenlijk zijn het meerdere geschenken! Deze speciaal ingerichte webpagina is ook ingericht in de huisstijl van uw organisatie. U kunt ook hier een persoonlijke tekst, een foto, of zelfs een video voor uw personeel achterlaten. Zo wordt het kerstgeschenk voor uw personeel dit jaar wel heel persoonlijk en extra feestelijk!

Kerstgeschenken voor uw personeel bestellen? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?