• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTGESCHENK PERSONEEL - Bestel een uniek kerstgeschenk voor uw personeel!

Hebt u al een origineel kerstgeschenk voor uw personeel? Geef uw personeel dit jaar een cadeaubon waarbij men kan kiezen uit één of meerdere cadeaus op basis van punten.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(7)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken

Doe uw personeel een origineel kerstgeschenk cadeau!

 

Het uitzoeken van een kerstgeschenk voor uw personeel is niet gemakkelijk. Het kost vaak hoofdbrekens om net dat ene mooie geschenk te vinden om uw waardering te laten blijken. Wat voor kerstgeschenk geeft u dit jaar aan uw personeel? Hebt u daar al over nagedacht? Laat ons u helpen en overtuigen om het kerstgeschenk voor uw personeel dit jaar te bestellen bij Belevenissen.nl en verras uw personeel met een unieke cadeaubon!

Compleet op maat gemaakt

Bij Belevenissen.nl vindt u een uitgebreid assortiment van 1001 schitterende avonturen. Niet alleen spannende avonturen vol actie, maar ook rustige en romantische belevenissen. Het kerstgeschenk voor uw personeel komt niet in een saaie witte enveloppe: nee, wij maken het voor u compleet op maat! Een kerstgeschenk van Belevenissen.nl is een cadeaubon die keurig verpakt wordt in een luxe giftbox die is opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. Uw kleuren en uw logo dus. Op de cadeaubon kunt u zelfs een persoonlijk bericht en een foto voor uw personeel laten plaatsen!

Extra persoonlijk, extra feestelijk

Na ontvangst van het kerstgeschenk kan uw personeel de cadeaubon verzilveren op de speciaal daartoe ingerichte afdeling van onze webshop. Daar vindt men een overzicht van alle geweldige belevenissen en kan uw personeel een keuze maken uit één of meerdere kerstgeschenken, afhankelijk van het budget en de persoonlijke smaak. Men kan dus zelf kiezen, dat hoeft u niet te doen! Ook deze speciaal ingerichte webpagina is overigens in te richten in de huisstijl van uw organisatie. U kunt ook hier een persoonlijke tekst, een foto, of zelfs een video voor uw personeel achterlaten. Zo wordt het kerstgeschenk voor uw personeel dit jaar wel heel persoonlijk en extra feestelijk!

Geïnteresseerd? Overtuigd? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?