• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTGESCHENK MEDEWERKERS - Bestel het mooiste kerstgeschenk voor uw medewerkers bij Belevenissen.nl

U zoekt een mooi kerstgeschenk voor uw medewerkers? Geef ze dit jaar een cadeaubon van Belevenissen.nl en laat ze één of meerdere belevenissen kiezen uit ons assortiment.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

KERSTGESCHENK MEDEWERKERS - Bestel het mooiste kerstgeschenk voor uw medewerkers bij Belevenissen.nl

Ieder jaar is het weer een grote uitdaging om een mooi kerstgeschenk voor uw medewerkers te zoeken. Welk kerstgeschenk geeft u dit jaar aan uw medewerkers? Bent u daar al uit? Laat ons u overtuigen om dit jaar het kerstgeschenk voor uw medewerkers bij Belevenissen.nl te bestellen.

Waarom? Bij Belevenissen.nl hebben we niet alleen een ruime keus van 1001 prachtige avonturen – van rust en romantiek tot spanning en sensatie, wij kunnen het kerstgeschenk voor uw medewerkers ook op maat maken. Het kerstgeschenk voor uw medewerkers komt als cadeaubon keurig verpakt in een luxe giftbox. U kunt op de cadeaubon een persoonlijk bericht en ook een foto achterlaten voor uw medewerkers.

Na ontvangst van de cadeaubon kunnen uw medewerkers deze verzilveren op de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop. Daar vinden ze een overzicht van de meest geweldige avonturen en kunnen ze een keuze maken uit één of meerdere belevenissen, afhankelijk van het budget en de persoonlijke smaak. Op deze webpagina kunt u voor uw medewerkers een persoonlijke tekst, foto en zelfs een videoboodschap achterlaten. Zo wordt het kerstgeschenk voor uw medewerkers dit jaar extra persoonlijk en extra feestelijk!

Bent u op zoek naar het beste kerstgeschenk voor uw medewerkers? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?