• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

KERSTGESCHENK MEDEWERKERS - Bestel het mooiste kerstgeschenk voor uw medewerkers bij Belevenissen.nl

KERSTGESCHENK MEDEWERKERS - Bestel het mooiste kerstgeschenk voor uw medewerkers bij Belevenissen.nl

Ieder jaar is het weer een grote uitdaging om een mooi kerstgeschenk voor uw medewerkers te zoeken. Welk kerstgeschenk geeft u dit jaar aan uw medewerkers? Bent u daar al uit? Laat ons u overtuigen om dit jaar het kerstgeschenk voor uw medewerkers bij Belevenissen.nl te bestellen.

Waarom? Bij Belevenissen.nl hebben we niet alleen een ruime keus van 1001 prachtige avonturen – van rust en romantiek tot spanning en sensatie, wij kunnen het kerstgeschenk voor uw medewerkers ook op maat maken. Het kerstgeschenk voor uw medewerkers komt als cadeaubon keurig verpakt in een luxe giftbox. U kunt op de cadeaubon een persoonlijk bericht en ook een foto achterlaten voor uw medewerkers.

Na ontvangst van de cadeaubon kunnen uw medewerkers deze verzilveren op de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop. Daar vinden ze een overzicht van de meest geweldige avonturen en kunnen ze een keuze maken uit één of meerdere belevenissen, afhankelijk van het budget en de persoonlijke smaak. Op deze webpagina kunt u voor uw medewerkers een persoonlijke tekst, foto en zelfs een videoboodschap achterlaten. Zo wordt het kerstgeschenk voor uw medewerkers dit jaar extra persoonlijk en extra feestelijk!

Bent u op zoek naar het beste kerstgeschenk voor uw medewerkers? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3703 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.