• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

KERSTCADEAU PERSONEEL

Een bijzonder kerstcadeau voor uw personeel!

Wat gaat u deze kerst aan uw personeel geven? Weet u dat al? Het kiezen van een mooi kerstcadeau voor uw personeel is namelijk niet eenvoudig en vaak een hele klus! Wijk dit jaar eens af van het gebruikelijke kerstcadeau en bestel het kerstcadeau voor uw personeel bij Belevenissen.nl.

Laat uw personeel zélf hun cadeaus uitkiezen!

Uitgebreid assortiment mooie cadeaus

Bij Belevenissen.nl vindt u een uitgebreid assortiment van 1001 geweldige kerstcadeaus– rustige en romantische, maar ook spannende en sensationele. Uw personeel vindt in ons assortiment gegarandeerd iets moois. Wij kunnen het kerstcadeau voor uw personeel daarbij geheel voor u op maat maken.

Luxe giftbox in uw huisstijl

Een kerstcadeau van Belevenissen.nl is een cadeaubon. Deze cadeaubon wordt niet geleverd in een saaie enveloppe, maar wordt keurig verpakt in een luxe giftbox die is opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. Dus: uw kleuren en uw logo. Op de cadeaubon kunt u een persoonlijk bericht en een foto voor uw personeel laten plaatsen. Dat is nog eens een persoonlijk kerstcadeau!

Uw personeel kiest zelf

Na ontvangst van het kerstcadeau logt uw personeel bij de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop in. Hier vindt men alle belevenissen keurig gerangschikt. Uw personeel kan vervolgens een keuze maken uit één of meerdere belevenissen, uiteraard afhankelijk van het budget en de persoonlijke smaak. Vervolgens kan de bon worden verzilverd. Ook deze speciaal ingerichte webpagina is in te richten in de huisstijl van uw organisatie. U kunt ook hier een persoonlijke tekst, een foto, of zelfs een video voor uw personeel achterlaten. Zo wordt het kerstcadeau voor uw personeel dit jaar wel heel persoonlijk en extra feestelijk!

U wilt een bijzonder en persoonlijk kerstcadeau voor uw personeel? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3789 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.