• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

INHOUD KERSTPAKKET - Een kerstpakket met inhoud begint bij Belevenissen.nl!

Inhoud kerstpakket samenstellen? Laat uw medewerkers zelf één of meerdere cadeaus. De medewerkers kiezen dan zelf de inhoud van het kerstpakket.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Een kerst met inhoud begint bij Belevenissen.nl

Bent u er al uit, wat de inhoud van het kerstpakket van dit jaar wordt? Of vindt u dit moeilijk en besteedt u het liever uit aan een andere organisatie? Dat snappen wij heel goed. Daarom biedt Belevenissen.nl u de mogelijkheid de inhoud van het kerstpakket voor u te verzorgen.

 
Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 

De inhoud bepaalt u zelf

Dat moeten we uitleggen, want wanneer u de inhoud van het kerstpakket door ons laat verzorgen, geeft u uiteindelijk niet ons, maar uw eigen collega’s de kans zelf te bepalen wat het kerstpakket inhoudt. Dat wordt nog eens een verrassende kerst met gegarandeerd veel vrolijke gezichten! Immers, hoe vaak komt het voor dat een kerstgeschenk in de ogen van uw collega’s tegenvalt? Nu bepalen ze met de cadeaubon van Belevenissen.nl zélf de inhoud van het eigen pakket.

Zo werkt het

Hoe gaat dat in zijn werk? Uw collega’s loggen in op de compleet voor uw organisatie gepersonaliseerde pagina van onze webshop. Hier kiezen ze uit de 1001 belevenissen zelf de inhoud van hun eigen kerstpakket. Dat kan één cadeau zijn, maar het kunnen er ook meer zijn, al naar gelang het budget en de wensen van uw collega’s.

Maak het persoonlijk

In de voor uw organisatie speciaal op maat gemaakte pagina van uw webshop kunt u bovendien een persoonlijke, inhoudelijk boodschap achterlaten in de vorm van tekst, foto’s en zelfs video. Dat is nog eens een echte verrassing! Kortom: Een kerst met inhoud begint bij Belevenissen.nl!

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.
 

 

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?