• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

GOEDKOOP KERSTPAKKET

U hebt niet veel geld en u wilt toch een uniek en origineel kerstpakket voor uw medewerkers met een blijvende herinnering? Kies voor een kerstpakket van Belevenissen.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Goedkope kerstpakketten: Het kan!

 

Kerst is voor veel mensen een belangrijke periode, waarin men extra aan elkaar denkt en elkaar geschenken geeft. Er is echter niet altijd en overal even veel geld beschikbaar om een kerstpakket te kopen. Wat nu, wanneer er in uw organisatie weinig geld of budget is en u wilt uw collega’s toch verrassen met een mooi kerstpakket? Wat doet u dan? Dat is eenvoudig: U kiest voor een cadeaubon van Belevenissen.nl.

 
Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

Het gaat om het gebaar

Een kerstpakket hoeft niet per se heel duur te zijn. Daarbij: het gaat, zeker met de kerst, ook niet altijd om het geld, maar om het gebaar en om de herinnering die men aan de belevenis heeft. Bij ons vindt u dan ook niet alleen de mooiste en meest verrassende geschenken in alle prijsklassen, maar ook de meest tot de verbeelding sprekende activiteiten en avonturen. En ook voor weinig geld.

In de huisstijl van de organisatie

Het kerstpakket kan ook voor de kleine portemonnee worden geleverd in een luxe giftbox die is ontworpen in de huisstijl van uw bedrijf, dus met uw eigen logo en in uw eigen kleuren. U kunt op de bon ook een persoonlijk bericht en een foto voor uw personeel laten plaatsen. Zo hebt u voor weinig geld toch een geweldig kerstpakket!

Met persoonlijke boodschap

Na ontvangst van het kerstcadeau kunnen uw medewerkers inloggen bij de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop. Daar vinden ze ons assortiment belevenissen en maken ze een keuze. Vervolgens kan de bon worden verzilverd. Ook deze speciaal ingerichte webpagina is in te richten in de huisstijl van uw organisatie. U kunt ook hier een persoonlijke tekst, een foto, of zelfs een video voor uw personeel achterlaten. Wie zei er dat je geen origineel, uniek en toch een goedkoop kerstpakket kan bedenken? Maak uw medewerkers blij met een kerstpakket van Belevenissen.nl

U wilt een bijzonder en persoonlijk kerstcadeau voor uw personeel? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?