• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

EINDEJAARSGESCHENKEN

Beloon uw medewerkers voor hun goede werk dit jaar met een eindejaarsgeschenk van Belevenissen.nl en laat ze zelf kiezen uit ons uitgebreid assortiment unieke avonturen.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

De mooiste beloning voor uw medewerkers vindt u hier!

 

Aan het einde van het kalenderjaar wilt u uw medewerkers vast en zeker bedanken voor hun harde werk en goede inzet gedurende het afgelopen jaar. Het valt alleen vaak niet mee een passend geschenk te vinden. Welk eindejaarsgeschenk gaat u uw medewerkers geven? Waar bestelt u uw eindejaarsgeschenk? En: Hoeveel mag zo’n geschenk kosten? Deze vragen spelen uiteraard mee in de keuze voor geschikte eindejaarsgeschenken.

Voor iedereen een prachtig geschenk

Het antwoord op al deze vragen is: U geeft uw medewerkers dit jaar een cadeaubon van Belevenissen.nl. Dat is voor iedereen een prachtig geschenk, dat in alle prijsklassen beschikbaar is. Met een cadeaubon van Belevenissen.nl geeft u uw medewerkers, de mensen die u wilt bedanken, de gelegenheid om zelf hun eigen eindejaarsgeschenk uit te zoeken en samen te stellen. Zo bespaart u uzelf veel kostbare tijd en moeite en, belangrijker nog, u maakt uw medewerkers extra blij met het eindejaarsgeschenk. Kortom: handig, origineel en extra verrassend!

Blijvende herinnering

Op de website van Belevenissen.nl vindt u een breed scala aan prachtige eindejaarsgeschenken waar u uw medewerkers gegarandeerd een groot plezier mee doet. Van rustige en romantische uitjes tot actieve en sensationale belevenissen. Met een cadeaubon van Belevenissen.nl ervaren uw medewerkers uw eindejaarsgeschenk dit jaar als een waar avontuur. U geeft met een cadeaubon van Belevenissen.nl uw medewerkers bovendien een blijvende herinnering aan een prachtige dag.

Maak het extra persoonlijk

Het eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers komt in een luxe op maat gemaakte giftbox in de huisstijl van uw organisatie. Zo hebt u een extra persoonlijk eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers. Het eindejaarsgeschenk kan worden verzilverd op de speciale afdeling in onze webshop die ook is ingericht in de huisstijl van uw bedrijf. Daar kiezen uw medewerkers met de bon één of meerdere geschenken, al naar gelang het budget en de persoonlijke voorkeur. U kunt in de webshop ook een persoonlijk bericht of zelfs een videoboodschap voor uw medewerkers achterlaten. Uniek, origineel en persoonlijk dus! En: u hebt er verder geen omkijken naar.

U wilt een fraai eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?