• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

EIGEN KEUZE KERSTPAKKET - Laat uw medewerkers zelf kiezen!

Eigen keuze kerstpakket: Geef uw medewerkers de vrijheid om zelf één of meerdere cadeaus uit te kiezen!

Voor veel mensen vormen de kerstdagen de belangrijkste feestdagen van het jaar: de dagen bij uitstek waarop je samen met elkaar bent en geniet van een fijn feestmaal. Mooie verhalen passeren de revu. Er wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. En: mensen geven elkaar geschenken. Want bij kerst horen geschenken. Het kiezen van een geschikt geschenk is echter niet zo eenvoudig. Immers: zoveel mensen, zoveel wensen. Wat legt u voor uw collega's onder de kerstboom? Welk kerstpakket kiest u voor uw collega's?


Laat uw medewerkers en personeel zélf hun cadeaus uitkiezen! 

 

Laat uw personeel kiezen

Hebt u moeite met het kiezen van een origineel geschenk? Of wilt u dit jaar eens iets anders dan een standaard kerstpakket met een fles wijn en wat eten? Kies dan voor een uniek en avontuurlijk eigen keuze kerstpakket van Belevenissen.nl. Met ons kerstpakket bespaart u uzelf niet alleen veel tijd, geld en moeite: kiezen voor een kerstpakket van Belevenissen.nl betekent dat uw collega’s zelf hun eigen kerstpakket mogen samenstellen. Is dat geen geweldig idee? Belevenissen.nl biedt een keur aan rustige, romantische, maar ook spetterende en sensationele avonturen. U hebt bij ons de keuze uit een assortiment van 1001 belevenissen, dus er is voor ieder wel wat wils!

Een verpakking op maat

Met een eigen keuze kerstpakket van Belevenissen.nl kiest u bovendien voor een op maat gemaakt eigen keuze kerstpakket dat wordt geleverd in een luxe giftbox in de huisstijl van uw organisatie. In de persoonlijke webshop kunt u er bovendien voor kiezen een tekst of zelfs een video voor uw collega’s achter te laten!

Bent u op zoek naar het beste eigen keuze kerstpakket voor uw medewerkers? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3796 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.