0 Inloggen

Voor elk moment het juiste cadeau

Verras je collega’s en relaties het hele jaar door. De ruime keuze uit cadeaus maakt de cadeaukaart ideaal om te geven als jubileumcadeau, kerst- relatiegeschenk, incentive of zomaar als bedankje. Voor hem én voor haar!

Kerst

Kerst- relatiegeschenk

Verjaardag

Marketing incentive

Jubileum

Spaar- of loyaliteitsprogramma


Beloning

Secretaressedag

Secretaressedag

Jubileum

Afscheid

Verjaardag

Het hele jaar door een passend geschenk

Kerst- relatiegeschenk
Geen (kerst)stress?! Lastminute kerstgeschenken of nieuwjaarscadeaus nodig voor medewerkers, klanten of relaties?

Marketing incentive
Het valt niet mee om consumenten een nieuw product of nieuwe dienst te laten kopen of proberen. Wat vaak nét het laatste zetje kan geven is een mooie incentive. Een lastige opgave, want iedereen tevreden stellen lijkt nogal onmogelijk, toch? Maar wat als je de consument keuze biedt uit maar liefst 1.000 unieke cadeaus? Dan is je geschenk altijd een schot in de roos.

Spaar- of Loyaliteitsprogramma
Klanten (of medewerkers) belonen voor loyaliteit? Een (personalized) cadeaukaart weggeven bij aankoop van een artikel? Foutje gemaakt en klanten op een leuke manier “Sorry” zeggen? Wij bieden de leukste artikelen en makkelijkste manier van bestellen!

Secretaressedag
Iedere secretaresse, dé onmisbare kracht van iedere organisatie, verdiend op Secretaressedag extra aandacht. Verras je je secretaresse dit jaar weer met een verse bak koffie of thee, een bos bloemen of een fles wijn? Of je geef je je secretaresse liever zelf de keus en ga je voor een uniek cadeau? Kies dan voor de Belevenissen.nl cadeaukaart.

Jubileum
Een jubileum is een bijzonder moment. Voor velen van ons is er nog lang geen sprake van een 25-jarig jubileum, laat staan een 50-jarig jubileum. Het is dus écht een bijzonder moment waarbij een bijzonder jubileumcadeau niet achterwege kan blijven. Verras hem of haar daarom met het bijzondere cadeau: De Belevenissen.nl cadeaukaart.

Verjaardag management
Ben je weleens de verjaardag van één van je medewerkers en/of relaties vergeten? Dat is natuurlijk pijnlijk, maar voor de medewerker en/of relatie in kwestie natuurlijk uitermate kwetsend. Want iedereen voelt zich toch graag gewaardeerd? Dit soort ongemakken kun je heel eenvoudig verhelpen met onze persoonlijke verjaardagsmanager. Je vergeet geen verjaardag meer en je medewerkers en/of relaties ontvangen een beleving om nooit meer te vergeten! Wat ze gaan doen dat kunnen ze heel eenvoudig zelf kiezen.