• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Voel je een echte coureur!

Geplaats op 19-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Waan je in de wereld van het circuit racen en stap zelf achter het stuur om de hoge snelheid en het spannende bochtenwerk te ervaren!

De dag begint met een stuk theorie over het rijden op een circuit. Je krijgt onder meer uitleg over het rijden van de perfecte lijn, wanneer en hoe je goed kan remmen, de zithouding en natuurlijk de regels van het circuit. Na de theorie gaat het echte werk beginnen! In de pitstraat staat je auto al klaar, dit kan een Suzuki Swift Cup of een Seat Ibiza Cup zijn. Beiden echte circuitwagens. Tijdens het eerste rondje laat de instructeur zien hoe het moet, maar daarna ben jij aan de beurt! De instructeur geeft je tips tijdens het rijden zodat je het maximale uit je rit kan halen. Aan het eind van je rit ontvang je een certificaat, zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze indrukwekkende dag.

Een mooie beleving voor de echte autorace liefhebber. Leuk om cadeau te doen of om zelf mee te maken, dus boek nu snel een mini cursus circuit rijden op het circuit van Zandvoort!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.