• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
4.2 3430
Marijke
Geplaatst door Marijke op 26-04-2018

belevenisbon personaliseren met foto en tekst lukte niet; programma liep vast

Loek
Geplaatst door Loek op 26-04-2018

Het cadeautje is snel uitgezocht, geregeld en verstuurd. Had alles snel in huis. Jammer dat het niet lukte om cadeautje te personaliseren. Gaf steeds een foutmelding als ik foto wilde plaatsen.

Gerben Vlig
Geplaatst door Gerben Vlig op 25-04-2018

Veel keuze zit voor iedereen wel wat bij snelle afhandeling al met al zeer tevreden.

Natalie
Geplaatst door Natalie op 24-04-2018

Foto plaatsen bij bon lukt niet, niet op telefoon en ook niet op de pc. Script blijft vaak hangen. Wel veel keuze.

Ruby
Geplaatst door Ruby op 24-04-2018

Klantenservice is top! Reageert snel. Zeker een aanrader. Veel keus en leuk om te geven.

Annetta Langreder
Geplaatst door Annetta Langreder op 22-04-2018

Goede website, gevarieerd aanbod, snelle afhandeling

Sybout
Geplaatst door Sybout op 20-04-2018

Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering en top klanten service

Remon
Geplaatst door Remon op 20-04-2018

Goed assortiment, supersnelle levering

Petrus
Geplaatst door Petrus op 20-04-2018

Uiterst vlotte en prettige aflevering. Eerst even gebeld, ook erg handig. Keuze maken uit het assortiment ging ook prima.

Jenny
Geplaatst door Jenny op 20-04-2018

Mooi op tijd, prima communicatie. Je weet precies waar je aan toe bent.

VSL Jansma
Geplaatst door VSL Jansma op 19-04-2018

Goede service, het ontwerp wat ik heb ingediend is precies hetzelfde geleverd. complimenten!

Johan
Geplaatst door Johan op 18-04-2018

Van vrienden een originele bon van jullie gekregen ter gelegenheid van mijn 50é verj-jaardag. Blijkt enkele maanden later de zaak failliet te zijn. Ik dacht dat ik deze kado kwijt ging zijn. Maar wat blijkt. Na 1 simpel mailtje onmiddellijk oplossing aangeboden gekregen zodat ik alsnog "een kado kan beleven". Tof en zeer vlot. Echt super. Thanks.

Jean-Marie
Geplaatst door Jean-Marie op 17-04-2018

Per ongeluk 1 cadeaubon teveel besteld. gebeld met klant contact centrum. Tijdens het gesprek was het al geregeld en het bedrag 24 uur later weer op rekening ontvangne, geweldig

Hamidr
Geplaatst door Hamidr op 16-04-2018

Ik heb al heel vaak iets besteld bij jullie en t blijft me gewoon steeds verbazen. alles is mooi, 

Erik
Geplaatst door Erik op 16-04-2018

Denken goed mee bij het kiezen van een kado

Bolat
Geplaatst door Bolat op 16-04-2018

Misschien zou het leuk zijn als klanten spaarpunten kunnen verdienen bij iedere bestelling. Bestel een paar keer per jaar bij jullie vandaar

Mirjan
Geplaatst door Mirjan op 16-04-2018

Rondvaart was echt leuke om te doen

Esmee
Geplaatst door Esmee op 16-04-2018

Doen wat ze beloven. Fijne site

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.