• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
(1.535)
Kimb
Geplaatst door Kimb op 23-01-2017

fijne site

lecastel
Geplaatst door lecastel op 20-01-2017

erg eenvoudig, snelle afhandeling en mooi dat je een persoonlijke tint kunt geven aan het kado.

Shermy
Geplaatst door Shermy op 18-01-2017

rondvaart besteld en meteen ontvangen

Annet Dam-Euverman
Geplaatst door Annet Dam-Euverman op 09-01-2017

Ik zou iedereen wel naar belevenissen.nl willen sturen. Wat een geweldig team zit daar. Hele snelle reactie op een fout van mij. Ook hele adequate behandeling en zeer snelle oplossing tot ieders tevredenheid. Ik ben helemaal blij. Super!!!

Marlet de Ruiter-Timmermans
Geplaatst door Marlet de Ruiter-Timmermans op 07-01-2017

De bestelling is in goede orde ontvangen,en was erg duidelijk.

Almar
Geplaatst door Almar op 07-01-2017

Duidelijke website, stappen lopen goed in elkaar over, persoonlijke noot toevoegen is mogelijk, directe levering. Top!

Billy
Geplaatst door Billy op 06-01-2017

Website steekt goed in elkaar. Is overzichtelijk en duidelijk voor iedereen.

Imke
Geplaatst door Imke op 06-01-2017

Fijn dat je de datum niet van te voren hoeft vast te zetten

Lotte
Geplaatst door Lotte op 06-01-2017

Erg weinig belevenissen voor € 15,- en in de buurt. Jammer van het kerstkado, bijna niemand van ons team heeft hem gebruikt.

Marian
Geplaatst door Marian op 05-01-2017

Handige, duidelijke site en leuk dat je de voucher kunt personaliseren!

Jet Oude Luttikhuis
Geplaatst door Jet Oude Luttikhuis op 29-12-2016

Wat een super service. Na een technische storing zijn de bonnen alsnog verstuurd. Dit mede door de betrokkenheid van uw medewerker Sven. Ik ging dus die zelfde avond alsnog met een mooi cadeau op pad!!! Nogmaals dank jullie wel.

Desiree
Geplaatst door Desiree op 28-12-2016

Wat leuk dat je zo'n bon ook persoonlijk kunt maken. Ik geef niet graag geld. Dit is een prima oplossing. Een overzichtelijke site met veel keuze aan leuke alternatieven.

Enschot van-Berkel
Geplaatst door Enschot van-Berkel op 26-12-2016

Zelf een cadeaubon gekregen, vond ik zo leuk dat ik zelf iemand een bon cadeau heb gedaan, veel keuze, mooie persoonlijke cadeaubon van gemaakt, top!!

Ger
Geplaatst door Ger op 26-12-2016

Werd snel geleverd vind het gewoon top klant erbij hoor

Kim
Geplaatst door Kim op 26-12-2016

Zojuist voor Kerst besteld en gelijk binnen, heerlijk!

F.graafland
Geplaatst door F.graafland op 22-12-2016

We hebben de belevenis kado gedaan aan familie. Het was een leuk origineel uitje voor mensen die alles al hebben. Ze vonden het super leuk en kijken er erg naar uit

Alex
Geplaatst door Alex op 20-12-2016

Wij waren zo verrast door de kwaliteit en de service dat wij geen wensen over hebben met een woord geweldig.

R.A.
Geplaatst door R.A. op 20-12-2016

Ben zeer tevreden, en kan ook geen verbetering bedenken, dit is de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld.

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.