• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
(2.044)
Marielle
Geplaatst door Marielle op 22-09-2017

Begin dit jaar een dagje weg kado gedaan. Waar wij deze konden gebruiken had geen dienstverlening meer, gelukkig andere vouchers gekregen voor een ander bedrijf en kunnen wij alsnog weg!

cees
Geplaatst door cees op 19-09-2017

een verjaardag vergeten. vrouw boos maar toch online poging gewaagd en hier terechtgekomen. besteld en ontvangen. uiteindelijk had ik de meest originele kado cm de family

Driesse
Geplaatst door Driesse op 19-09-2017

site is gebruiksvriendelijk in gebruik. snel geregeld

t.n.j. Teun
Geplaatst door t.n.j. Teun op 19-09-2017

Goede prijzen

Roland
Geplaatst door Roland op 18-09-2017

Dagje uit voor mijn schoonouders geboekt via deze site. mooi aanbod van verschillende type uitjes, voor ieder wat wils! Had per abuis het verkeerde emailadres doorgegeven in het bestelveld en betaald. Hier belevenissen.nl van op de hoogte gesteld en binnen een paar uur reactie dat het geld wordt teruggestort. Kortom ook nog een prima klantenservice!

Anoniem
Geplaatst door Anoniem op 18-09-2017

Ik kon, waarschijnlijk door een storing bij Hotmail, de voucher niet via de mail ontvangen. Via whatsapp heb ik de Klantenservice benaderd. Ze hadden direct de mail nog eens gestuurd. Toen bleek dat ik de voucher nog niet had ontvangen, hebben ze de link naar de voucher via whatsapp verstuurd. Wat een service! Echt top! Sowieso raad ik iedereen aan om een bon via belevenissen.nl te bestellen. Een mooi cadeau voor uiteenlopende gelegenheden.

j.temmink
Geplaatst door j.temmink op 18-09-2017

Review UPDATE 16-09-2017: Gelukkig is het cadeau goedgekomen. Via de mail is de bon toch op tijd bezorgd (stond inderdaad in de ongewenste email).

K.L.P. Kyra
Geplaatst door K.L.P. Kyra op 16-09-2017

goed dat er gekozen kan worden voor een keuze cadeaubon. Ik had een beetje stress want ik wist niet zeker of de jarige het leuk zou vinden. Met de belevenis keuze cadeaubon kan de jarige zelf kiezen wat mijn leven simpel maakt haha

van Eijck
Geplaatst door van Eijck op 16-09-2017

Makkelijk. Wel een tip: Ik heb gekozen voor een bon voor 2 personen rondvaart in Giethoorn.misschien is het leuk om ook een korte omschrijving te geven wat er in een straal van 25 km nog meer te bezichtigen is.

Hammond
Geplaatst door Hammond op 16-09-2017

Leuk dat op de bon een foto geplaatst kan worden

Monique
Geplaatst door Monique op 16-09-2017

Hier ook , belevenis besteld, betaald ..maar helaas geen waardebon in de mail. En niemand te bereiken ( ook niet per app, wat wel staat vermeld in het weekend ) kortom 170 euro lichter en morgen nog steeds geen kado ..


Beste Monique,

Ook hier hetzelfde bericht als voorgaande. Erg vervelend dat u de cadeaubon (nog) niet heeft ontvangen, waarvoor onze excuses. Wij hebben het vanmiddag nogmaals verstuurd. Dit hebben wij vanmiddag ook per email aan u kenbaar gemaakt. Controleer tevens uw ongewenste email. Het komt regelmatig voor dat het in de map ongewenste email terecht komt.

Met vriendelijke groet,


Team webcare Belevenissen.nl

j.temmink
Geplaatst door j.temmink op 16-09-2017

Vanmorgen besteld, nu eind van de middag niets binnen. Wel het geldbedrag afgeschreven. Via app geprobeerd contact te krijgen. Geen antwoord. Via mail of telefonisch is het bedrijf in het weekend niet bereikbaar. Jammer, niet echt van deze tijd.


Geachte mevrouw Temmink,

Erg vervelend dat u de cadeaubon (nog) niet heeft ontvangen, waarvoor onze excuses. Wij hebben het vanmiddag nogmaals verstuurd. Dit hebben wij vanmiddag ook per email aan u kenbaar gemaakt. Controleer tevens uw ongewenste email. Het komt regelmatig voor dat het in de map ongewenste email terecht komt.

Met vriendelijke groet,

Team webcare Belevenissen.nl

James
Geplaatst door James op 15-09-2017

22.40 besteld en 22.43 binnen krijgen. Echt een bedrijf van nu

Debrah
Geplaatst door Debrah op 15-09-2017

snel en makkelijk

Tibo
Geplaatst door Tibo op 08-09-2017

Goed

Lommers
Geplaatst door Lommers op 08-09-2017

Gelijk per email de voucher ontvangen. Dus toch nog een top kadootje op het laatste moment

Eliza
Geplaatst door Eliza op 08-09-2017

Wellness arrangement gekocht en cadeau gegeven. Werd goed ontvangen. Over de uitvoering kan ik niks vertellen omdat het nog niet heeft plaatsgevonden maar dat zal wel goed komen

Hoograven
Geplaatst door Hoograven op 08-09-2017

gelijk ontvage in de mail

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.