• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
4.2 3318
Sylvia Nelissen
Geplaatst door Sylvia Nelissen op 14-02-2018

Bestellen ging prima maar het personaliseren lukte totaal niet.. heel jammer...

Guido
Geplaatst door Guido op 14-02-2018

Veel keuze in "belevenissen" Het is helaas niet mogelijk om meer informatie te verkrijgen van de deelnemende bedrijven omdat je niet rechtstreeks met hun in contact kunt komen. Ook zoeken op locatie zou een welkome mogelijk zijn op de website.

m
Geplaatst door m op 14-02-2018

Ik vind het jammer dat na 3 keer bellen het me nog niet gelukt is om mijn belevenis te personaliseren. Wilde dit voor vandaag in orde hebben. Er is mij toegezegd dat men dat van belevenissen.nl in orde voor mij zou maken maar tot dusver niet gebeurt. Jammer.

Renaatje
Geplaatst door Renaatje op 12-02-2018

Leuke acties lage prijzen zodat het nog eens leuk blijft om iemand iets cadeautje doen

Frank
Geplaatst door Frank op 08-02-2018

Vanuit het buitenland betalen met credit card is mogelijk en dat is niet altijd het geval! Veel leuke kado ideeen en overzichtelijke website

Corniche
Geplaatst door Corniche op 08-02-2018

Ik was voorheen klant bij de Pluim. Door oubolligheid daar zocht ik een nieuwe partij voor onze prijsvragen en winacties. Jullie zijn geweldig als business partner.

Ibis
Geplaatst door Ibis op 08-02-2018

Een bedrijf die voldoet aan de moderne technieken, fijn

Dobbers
Geplaatst door Dobbers op 07-02-2018

Ik had een klein probleempje om de tekst voor het cadeau. Heb toen even gebeld en werd zeer goed geholpen. Daarna had ik het zo voor elkaar met de tips die ik kreeg. Top heel fijn !

Wallet
Geplaatst door Wallet op 07-02-2018

Wij zijn erg tevreden ?

Geplaatst door op 04-02-2018

Voor een relatie een cadeau besteld. Echter, hij durfde het niet om het cadeau uit te voeren. Gebeld met de klantenservice en binnen 5 minuten werd alles geregeld en mocht hij iets anders kiezen. SUPER

Kim
Geplaatst door Kim op 04-02-2018

Leuke site, mooie cadeaus en doen wat ze beloven

Jip en Sjanni
Geplaatst door Jip en Sjanni op 02-02-2018

wij kochten onze belevenissen altijd bij een concurrent. Vanaf vandaag jullie geprobeerd en wij zijn heel erg tevreden. Jullie hebben er nieuwe klanten bij:)

Snijder
Geplaatst door Snijder op 02-02-2018

Duidelijke en mooie website. producten hebben een goede prijs. uitstekende aflevering en verzending. zeer vlot contact en heel goede dienstverlening, heel klantvriendelijk.

Ginet
Geplaatst door Ginet op 02-02-2018

Leuke cadeaus gevonden voor onze 50-jarige papa

greet
Geplaatst door greet op 01-02-2018

Snelle levering, vraag en antwoord binnen 20 minuten

L. Pulleman
Geplaatst door L. Pulleman op 30-01-2018

We hadden wat discussie omtrent de bezetting met de aanbieder. Deze kon voor de einddatum geen geschikte plaats garanderen maar wel na verloop van de einddatum van de bon. Dit werd door Belevenissen.nl perfect opgelost door middel van het zenden van een nieuwe bon met een verlengde einddatum. Alle lof voor hun snelle en adequate oplossing

g. ter horst
Geplaatst door g. ter horst op 30-01-2018

Makkelijk te bestellen, goede communicatie, snel en betrouwbaar. top!

Pauola
Geplaatst door Pauola op 30-01-2018

Veel mogelijk en veel ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.