• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
(2.838)
Blaauwendraad
Geplaatst door Blaauwendraad op 20-11-2017

Alles ging goed!! We hebben een heel leuk uitje gehad naar Paleis Soestdijk! We gaan hier zeker meer gebruik van maken!

ANN de Jongh
Geplaatst door ANN de Jongh op 20-11-2017

Duidelijke omschrijving

Koopman
Geplaatst door Koopman op 20-11-2017

Ruime keuze en ook vind ik het heel prettig dat je je cadeau kunt personaliseren.

Mieke
Geplaatst door Mieke op 20-11-2017

De bestelling ging heel soepel en vlot. Bij het personaliseren van de vouchers ging het echter mis; toen ik een foto probeerde toe te voegen sloeg alles op tilt. Na telefonisch overleg heb ik de foto's en de tekst opgestuurd naar belevenissen en zij hebben het vervolgens helemaal naar wens afgemaakt. Binnen het uur kreeg ik via WeTransfer de gekochte vouchers gepersonaliseerd retour.

Vd berg
Geplaatst door Vd berg op 16-11-2017

Bestelling geplaatst, makkelijk en snel, goede aanbieding, gemaild en thuis per post gestuurd op verzoek. Volgende dag al in huis!

Geplaatst door op 16-11-2017

Marjan
Geplaatst door Marjan op 12-11-2017

De bestelling ging soepel en snel. Ik heb er niet veel aan veranderd, alleen maar een korte tekst toegevoegd. Ik kan dus weinig over het personaliseren zeggen. Volgende keer bestel ik weer via deze site.

Jintsie de Jong
Geplaatst door Jintsie de Jong op 10-11-2017

Bestelling ging op zich vlot en probleemloos, echter toen ik nog tekst aan de voucher wilde toevoegen haperde het systeem. Uiteindelijk is me dat dan ook niet gelukt.

Clement
Geplaatst door Clement op 09-11-2017

Eerste bestelling en geen probleem. Opnemen van de telefoon mag iets sneller maar dat gebeurde ook bij de 2e keer contact. Alles snel geregeld, goede uitleg en aardige prijs. Voor herhaling vatbaar.

Raplh
Geplaatst door Raplh op 08-11-2017

De 1e bestelling was prima geregeld, dus even geen tips om het (nog) beter te doen.

Cathaleyne
Geplaatst door Cathaleyne op 08-11-2017

Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice bij vragen

Vranck
Geplaatst door Vranck op 07-11-2017

alles is prima verlopen (tot nog toe) even afwachten of het met de waardebonnen inwisselen net zo soepel verloopt

Jacobi
Geplaatst door Jacobi op 07-11-2017

Ik heb een eerdere ervaring waar er iets mis ging van mijn kant en zij het TOCH opgelost hebben. Dus ze zijn enorm klantvriendelijk

Milo
Geplaatst door Milo op 07-11-2017

leuke uitjes en dat nog voor een prima prijsje! Ik heb onlangs een uitje geboekt en ik kijk er enorm veel naar uit!

Abdelhak
Geplaatst door Abdelhak op 05-11-2017

Aan de kassa van de activiteit was het best duur. Snel op belevenissen.nl dezelfde activiteit gekocht, maar dan goedkoper en daarmee bij de kassa betaald. Super goed!

Rob
Geplaatst door Rob op 03-11-2017

Snel geregeld en korte lijnen. Personificeren lukte eerst niet, vervolgens snel contact en vlot geholpen.

T
Geplaatst door T op 02-11-2017

TOP service!!!

Antonella
Geplaatst door Antonella op 01-11-2017

Ik vond het super! heel erg tevreden, vlot

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.