• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Cultuur cadeau geven? Geef een culturele belevenis cadeau!

Stadswandeling met verteller

Diverse locaties
(1)

Laat je meenemen op avontuur door verschillende steden in Nederland. Aan de hand van een verhalenverteller leer je tijdens deze wandeling verrassende feiten en hoor je onbekende verhalen over de stad. Je komt op plaatsen waar je nog nooit eerder bent geweest!

17,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Keuze cadeaubon t.w.v. 5,-

Diverse locaties
(1)

Met deze cadeaubon kan de gelukkige ontvanger ZELF een keuze maken uit het totale aanbod op Belevenissen.nl. De waarde van deze cadeaubon wordt verrekend met de waarde van de gekozen belevenis.

5,-
Bekijk cadeaus ›

Ontdek de Zilverstad en geniet bij Proef!

Schoonhoven
(1)

Maak kennis met de Zilverstad Schoonhoven! Bij het trefpunt Proef! wordt je ontvangen met warme dranken en lekkernijen. Je mag zelf kiezen uit een wandeling die je langs alle hotspots van Schoonhoven leidt, waaronder het Schoonhovens Edelambachtshuys. Tot slot laat Proef! jou natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan...

35,- voor 2 personen
Bekijk cadeaus ›

Zeiltocht met bezoek aan Volendam

Lelystad
(22)

Beleef een bijzondere dag uit op een oude driemastbark, vaar over het IJsselmeer en geniet van een heerlijke lunch. Je brengt een bezoek aan het schilderachtige Volendam, met zijn kenmerkende huisjes en prachtige uitzichten.

52,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Dagtocht Heusden

Den Bosch

Vaar mee over de Dieze en de Maas naar het prachtige vestingstadje Heusden. Geniet onderweg van koffie, thee en een Bossche Bol en van de rust en het prachtige uitzicht. Na aankomst in Heusden ga je dit prachtige stadje uiteraard met een bezoek vereren!

24,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Bezoek aan Paleis Soestdijk

Baarn
(24)

Bezoek Paleis Soestdijk en de tuin en beleef het verhaal van het paleis en de laatste bewoners: prins Bernhard en prinses Juliana. Medewerkers staan je graag te woord om het verhaal van het paleis tot leven te brengen. Na afloop wandel je natuurlijk door de prachtige tuin! 

12,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Genieten in prachtig Limburg

Berg en Terblijt

Geniet met z’n tweetjes van twee ontspannen dagen in Limburg, compleet met fietshuur en toeganskaarten voor verschillende gelegenheden in de nabije omgeving. Kom tot rust in de prachtige natuur, breng een bezoek aan de dierentuin, of beproef je kansen in het casino.

225,- voor 2 personen
Bekijk cadeaus ›

Een dagje Londen!

Londen
(1)

Dit is jouw kans om een prachtige wereldstad te bezoeken. Ga mee op deze unieke, eendaagse reis naar Londen en geniet van de charme, het heerlijke eten, de sfeer, de kunst en de mooie winkels die deze stad te bieden heeft. Jij komt vast snel weer eens terug in Londen!

59,- 39,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Een dagje Parijs!

Parijs
(30)

Een eendaagse reis per luxe touringcar naar Parijs, de stad van romantiek, liefde en heerlijk eten. Breng een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren, het Montmartre, de Sacre Coeur of het Louvre, ga winkelen in de Galeries Lafayette of wandel heerlijk langs de Seine. Parijs is genieten!

49,- 29,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Bezoek aan het Hunebedcentrum

Borger

Betreed het spoor naar de prehistorie en breng een bezoek aan het Hunebedcentrum. Je ontdekt het verhaal uit de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. Deze boeren bouwden indrukwekkende stenen grafmonumenten waarvan je de overblijfselen nog kunt bewonderen.

6,95 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Bezoek aan het Nederlands Watermuseum

Arnhem

Voor veel mensen is het vanzelfsprekend dat er schoon drinkwater is en dat we onze toiletten doorspoelen met drinkwater. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Dit – en nog veel meer – leer je tijdens een bezoek aan het Nederlands Watermuseum in Arnhem.

9,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Wandeltour en rondvaart Amsterdam

Amsterdam

Vanaf een centraal punt in Amsterdam ga je met een professionele gids een tour maken door Amsterdam. Je ziet de mooiste plekken tijdens de wandeltour. Na deze tocht stap je op de boot en ga je over het water de mooiste attracties van Amsterdam bekijken vanaf de boot.

27,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Wandeltour door de rosse buurt en oud Amsterdam

Amsterdam

Onder begeleiding van een persoonlijke gids wandel je door de rosse buurt van Amsterdam. Je ziet de vrouwen in lingerie, de coffeeshops,erotische shows en musea! Ook ontdek je het oudste gedeelte van de stad en je geniet van een drankje in café De Groote Swaen. 

23,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Wandeltour door Den Haag incl. gids

Den Haag

Tijdens deze tour ontdek je, onder begeleiding van een professionele gids, de hoogtepunten van den haag. Je bezoekt het internationaal gerechtshof, het paleis van de Koning, het torentje van de minister-president en het vredespaleis! Wandelend door de drukke winkelstraten zie je enkele moderne architectuur.

27,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Wandeltour door Rotterdam incl. cruise door de haven

Rotterdam

Onder begeleiding van een professionele gids ontdek je de hoogtepunten van Rotterdam! Je wandelt onder andere langs de kubuswoningen, de oude gebouwen en de markthal. Vervolgens maak je een cruise van 75 minuten door de prachtige haven van Rotterdam!

27,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Wandeltour door Middelburg inclusief gids

Middelburg

Onder begeleiding van een gids ga je het prachtige Middelburg ontdekken. Je ziet een handjevol historische gebouwen en de gids kan je hier alles over vertellen. Denk bijvoorbeeld aan de klokkentorens en het gotische stadhuis, de meest onderschatte stad van Nederland!

27,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour door de jeugd van Anne Frank

Amsterdam

Onder begeleiding van een professionele gids ga je ontdekken waar Anne Frank woonde voordat ze ondergedoken zat. Je ziet haar huis, aan het Merwedeplein en je ontdekt welke plekken van Amsterdam-Zuid belangrijk waren voor Anne Frank tijdens haar jeugd!

27,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour door Enkhuizen incl. gids

Enkhuizen
(13)

Onder begeleiding van een professionele gids ontdek je de hoogtepunten van Enkhuizen. De hoofdstad van de VOC beschikt over een prachtig museum, onder andere het zuiderzeemuseum, dat je ook gaat bezoeken! Daarnaast bezoek je de Drommedaris en de Zuiderkerk. 

27,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Fietstour door Amsterdam incl. gids

Amsterdam

Onder begeleiding van een professionele gids ga je Amsterdam ontdekken per fiets! De gids neemt je mee langs de hoogtepunten van de stad zoals De Dam, de Westerkerk, het Vondelpark en de Amstel óf de rosse buurt! Je leert de hoofdstad echt kennen!

27,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour door de Zaanse Schans incl. gids

Zaandam

Je bezoekt de Zaanse Schans. Een openlucht museum met alle kenmerken vanuit de 18e en 19e eeuw in de Zaanse regio! Je ziet oude windmolens, huizen, schuren, je proeft de welbekende kaas én je bezoekt het klompenmuseum en de klomenmakerswinkel. Dit alles onder begeleiding van een professionele gids! 

34,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour naar Volendam, Edam en Zaanse Schans

Zaandam, Edam en Volendam

Tijdens deze dag bezoek je de Zaanse Schans, Edam en Volendam. Je doet dit onder begeleiding van een gids. Je ziet de windmolens, de oude straatjes, kerken en de welbekende Kaaswaag van Edam en je ontdekt het echte vissersdorp in Volendam! 

47,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour naar Kinderdijk en Den Haag

Kinderdijk en Den Haag

Vanaf Amsterdam brengt een luxe minivan je naar de eerste locatie: de Kinderdijk. Hier bewonder je het park dat geplaatst is op de UNESCO wereld erfgoed lijst, het bevat 19 unieke windmolens! Na dit bezoek neemt de minivan je mee langs de hoogtepunten van Den Haag en ga je een audiotour doen door het Mauritshuis! 

149,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Fietstour door Marken, Edam en Volendam

Marken, Edam, Volendam

Onder begeleiding van een professionele gids ga je per fiets de meest typisch Nederlandse dorpen bezoeken. Je bezoekt de hoogtepunten van Marken, Edam en Volendam. De gids leidt je langs de hoogtepunten van de dorpen en je gaat echte Nederlandse kaas proeven én je ziet hoe klompen gemaakt worden! 

45,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour naar Enkhuizen, Medemblik en Hoorn

Enkhuizen, Medemblik, Hoorn

Onder begeleiding van een gids begint de tour in Enkhuizen, je bezoekt de hoogtepunten van de stad waaronder de haven en de Drommedaris. Met een stoomboot vaar je naar Medemblik, de volgende locatie waar de historie er vanaf spat! De laatste locatie bezoek je per stoomtrein! Aangekomen in Hoorn kun je het stoomtrein museum bezoeken en de haven waar vroeger de specerijen uit Azië aankwamen!

45,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour door Rotterdam, Delft en Den Haag

Rotterdam, Delft, Den Haag

Onder begeleiding van een gids ga je een boot tour doen door de haven! Je ziet de prachtige skyline, moderne achitectuur en de scheepswerven! Na Rotterdam bezoek je het prachtige centrum van Delft waar je de plek ziet waar de welbekende porseleinen potten gebakken worden en tot slot brengt de minivan je ook nog naar Den Haag waar je de stad van het koninklijk huis en de Nederlandse regering leert kennen! 

149,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Tour door Giethoorn

Giethoorn

Vanaf Amsterdam vertrek je per luxe minivan naar het prachtige Giethoorn. Het unieke dorp met prachtige grachten en huizen, waar het voornaamste verkeer plaats vindt over het water! Na een korte wandeltour onder begeleiding van de gids heb je tijd om op eigen houtje het Nederlandse Venetië te ontdekken! 

149,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

HET LEUKSTE CULTURELE CADEAU

Op zoek naar een cultureel cadeau? Stuur iemand op pad en laat hem of haar kennis maken met de echte Nederlandse cultuur! Van Hollandse kaas tot mooie kastelen, je vindt hier de leukste cadeaus voor een echte cultuurliefhebber!

De Nederlandse cultuur
Nederland staat natuurlijk bekend om de typisch Nederlandse gewoontes en de typisch Nederlandse producten, zoals kaas. Onwijs leuk om cadeau te doen is het proeven van allemaal verschillende, échte Hollandse kazen. Je proeft de Nederlandse cultuur! Of laat iemand genieten van een kasteelbrunch in het koetshuis, waarna ook het kasteelmuseum bezocht wordt. Een smakelijk én cultureel cadeau!

De culturen binnen Nederland
Binnen Nederland bestaan er natuurlijk ook verschillende unieke culturen. Het beste voorbeeld is natuurlijk Volendam. Het typische vissersdorp kun je nu samen met het traditionele Marken en Edam bezoeken in één dag! Je ervaart de cultuur van Volendam, Marken en Edam en je ziet de lokale bevolking in de traditionele kleding. Ook kun je de culturen van bijvoorbeeld Enkhuizen, Giethoorn en Schoonhoven ontdekken. Een perfect cadeau voor een cultuurliefhebber! Naast de verschillende culturele dorpen die je in Nederland kunt bezoeken, is het natuurlijk ook erg leuk om de culturen uit andere landen te leren kennen! Binnen één dag leer je Parijs of Londen kennen, een unieke belevenis!

Je vindt hier de meest unieke culturele cadeaus voor hem en haar. Doordat je jouw cadeaubon kunt voorzien van een tekst en een foto maak je je cadeau nóg specialer en persoonlijker!

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

2.838 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.