• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Wadlopen en wellness

Geplaats op 23-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Wil je de combinatie van inspanning en ontspanning eens beleven? Met dit leuke arrangement ga je eerst wadlopen en kan je daarna genieten van de heerlijk wellness faciliteiten.

De dag begint met een kop koffie of thee met appelgebak en een film over de te lopen tocht. Onder leiding van een ervaren gids ga je het wad ontdekken. Tijdens de wandeltocht passeer je kwelders, slikvelden, zandbakken, geulen en met een beetje geluk ook zeehonden in het wild. Soms zak je wel tot aan je knieën in het slik of moet je door een geul waden! Het zal af en toe even zwaar zijn, maar het prachtige uitzicht en de mooie natuur maakt dit het allemaal waard. Na de drie uur durende wandeltocht is het tijd om te gaan ontspannen. In het badhuis kun je gebruik maken van het binnenzwembad, de sauna en het turks stoombad. Heerlijk om die spieren weer tot rust te laten komen.

Trek samen de natuur in en ontdek het prachtige waddengebied tijdens deze wadlooptocht met wellness!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.