• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Vogelexcursie in de Oostvaardersplassen

Geplaats op 12-08-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Ben jij een liefhebber van dieren en in het bijzonder van vogels? Dan moet je beslist eens een wandeling maken en een kijkje nemen in het prachtige natuurgebied De Oostvaardersplassen. Dit unieke moerasgebied dat tussen Lelystad en Almere ligt, herbergt een grote verscheidenheid aan de mooiste vogels. Sommige vogelsoorten zijn zelfs op geen enkele andere plaats in Nederland meer te zien. Zo vind je in de Oostvaardersplassen met een beetje geluk de roerdomp, de kleine zilverreiger, de ijsvogel, de zwarte ooievaar en zelfs de zeearend, die zich er sinds 2006 als broedvogel heeft gevestigd.

Speciaal voor de vogelliefhebbers biedt Belevenissen.nl een vogelexcursie aan in dit prachtige en unieke natuurgebied. Maak kennis met het Nederland van duizend jaar geleden en ga op pad met vakkundige vogelaars. Zij vertellen je alle ins en outs over dit natuurgebied en wijzen je op vogels die je anders vast niet had gezien. Een absolute aanrader voor de natuurliefhebber!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.