• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Speeddaten!

Geplaats op 24-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Misschien ken je het wel: een fulltime baan, lange afstanden die je steeds moet afleggen tussen huis en werk en om nog een beetje in conditie te blijven, pik je hier en daar nog een uurtje in de sportschool mee. Misschien doe je op een vrije avond of in het weekend nog iets leuks met je vrienden, daarna is de week weer voorbij en begint de nieuwe. Je hebt een druk leven en je bent daar wellicht ook erg blij mee. Maar toch knaagt er steeds dat ene gevoel: “je bent nog steeds single”.

Ondanks je drukke leventje verkeer je je steeds in dezelfde omgeving en hoe leer je dan nieuwe mensen kennen? Het antwoord op deze vraag is: ga speeddaten! Laat voor een avondje het sporten even zitten en leer tot wel 25 nieuwe mensen kennen, mannen of vrouwen. Wellicht ontmoet je wel je droomvrouw of jouw prins op het witte paard.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.