• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Ontdek een mooi stukje Nederland!

Geplaats op 22-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Nationaal park de Biesbosch is een schitterend natuurgebied wat zeer de moeite waard is eens te bezoeken. Dit kan op een hele leuke manier met deze High Tea Rondvaart.

De Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied met bijzondere kreken en natuurlijk de bevers. De rondvaart duurt twee uur en neemt je mee naar de mooiste plekjes. Het schip vertrekt vanaf Drimmelen en vaart al binnen enkele minuten het Nationaal Park in. Tijdens de rondvaart worden er diverse soorten thee geschonken en staan er heerlijke zoete en hartige hapjes voor je klaar.

Genieten van de prachtige natuur onder het genot van een heerlijke High Tea, een leuke belevenis voor de natuurliefhebber. Beleef samen een bijzonder stukje Nederland tijdens een rondvaart door de Biesbosch met een High Tea!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.