• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Ontwerp nu je eigen cadeaubon!

Geplaats op 15-10-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Eindelijk is het zo ver: je kunt nu zelf je eigen cadeaubon ontwerpen!

Maak je cadeau nu nóg persoonlijker en voeg een eigen foto met tekst toe aan de Belevenissen.nl cadeaubon. In drie eenvoudig te volgen stappen heb je al een zelf ontworpen cadeaubon.

Eerst kies je voor een leuke foto. Je kunt deze op allerlei manieren bewerken. Vervolgens heb je de keuze om een kader toe te voegen. De kaders zijn er in diverse leuke thema’s zodat je makkelijk je keuze kunt maken. Als laatste kun je aan de slag met een bijpassende tekst.

Ben je zelf niet zo creatief met tekst? Geen nood: wij hebben een aantal leuke gedichtjes voor je verzameld die je kunt gebruiken. Uiteraard kun je zelf ook iets leuks en passends typen. Veel plezier en succes met het personaliseren van je eigen cadeaubon!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.