• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Brunchen in het donker

Geplaats op 04-04-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Na een week van hard werken en heen en weer vliegen, is zondag de dag bij uitstek om even heerlijk bij te komen: niets moet, alles mag. Laat opstaan, lekker lang douchen of badderen en wellicht zit je rond een uur of elf een keer aan de brunch, jus d’orange, croissantjes, gekookte eieren en jam. Het is fijn om zo te kunnen ontspannen op zo’n makkelijke zondag.

Maar het kan nog makkelijker, leuker en…ook een stuk spannender. Laat je op zondag lekker verwennen en geniet van verschillende versgebakken broodjes, versgeperste jus, heerlijke jam en ander beleg tijdens een brunch in het donker. Voel op de tast waar op je bord het brood ligt en probeer in het donker maar eens een ei te pellen. Je zult moeten vertrouwen op je zintuigen en deze zullen je vast niet in de steek laten, maar je zult merken dat je juist door de duisternis meer van het eten gaat genieten, want elke hap zal een verrassing zijn en zal aanvoelen als een smaakexplosie!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.