• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Zelf vliegen in een vliegtuig

Geplaats op 16-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Ervaar het vrije gevoel van vliegen en bestuur zelf een MicroLight vliegtuig. Tijdens deze enerverende workshop leer je alles over vliegen met een light vliegtuig en wat er bij komt kijken. Na de theoretische uitleg stap je samen met een ervaren instructeur in het vliegtuig. De instructeur zal het opstijgen verzorgen, maar daarna ben jij de piloot!

Na het opstijgen krijg jij de stuurknuppel in handen en beleef je de intense ervaring van het zelf vliegen, en dat wel 15 minuten lang! Geniet van het prachtige Hollandse landschap vanuit de lucht en voel je zo vrij als een vogel. Het landen wordt weer verzorgd door de instructeur zodat je weer veilig met beiden benen op de grond komt te staan.

Aan het eind van de workshop ontvang je een luchtdoop certificaat en kan je nog gezellig nakletsen met de piloot over de prachtige ervaring. Geef een echte vliegtuig liefhebber deze unieke ervaring cadeau of ervaar hoe bijzonder het is om zelf te vliegen.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.