• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Zelf rijden in een Ferrari 348 TS

Geplaats op 15-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


De ultieme belevenis voor de echte autoliefhebber: zelf rijden in een Ferrari! De brullende motor, het prachtige strakke design en de perfecte wegligging.. Dit beleef je allemaal tijdens deze onvergetelijke belevenis!

Voor veel mannen is het een jongensdroom, zelf rijden in een legendarische Ferrari. Tijdens deze dag krijg je eerst een korte instructie gegeven door een professionele instructeur. Deze kent de auto door en door en geeft je tips om het maximale uit je rit te halen. Daarna is het de beurt aan jou! Stap achter het stuur en laat die motor brullen. Je rijdt een spannende route waarbij je alle mogelijkheden van de auto gaat ontdekken. Dit rode icoon staat garant voor jaloerse blikken van medeweggebruikers.

Zijn snelle auto’s je passie? Wacht dan niet langer en laat dromen uitkomen! Zelf rijden in een Ferrari 348 TS, de ultieme belevenis voor mannen.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.