• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Een heerlijke wijnproeverij

Geplaats op 30-10-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Ben je een liefhebber van goede wijnen en wil je er eens wat meer over weten? Tijdens deze wijnproeverij krijg je uitgebreide informatie over verschillende wijnen en breng je een bezoek aan de wijnkelders en het wijnmuseum.

De dag begint met een ontvangst met koffie of thee. Vervolgens begint de uitgebreide rondleiding in een van de oudste wijnhuizen van Nederland. Onder het wijnhuis liggen de grootste wijnkelders van Nederland en zijn gevuld met de mooiste wijnen. Wanneer je langs de oude houten vaten loopt, waan je je echt in een Frans château.

Na de rondleiding volgt de proeverij. Er zal geproeft worden van vijf verschillende wijnen met kaas en brood. Je krijgt tips en trucs waar je op moet letten tijdens het proeven en hoe je er zo intens mogelijk van kan genieten. Na afloop ontvang je een boekje met leuke en interresante informatie over het wijnproeven en een kelnersmes.

Een ontzettend leuke en leerzame belevenis voor de echte liefhebber van wijn. Geniet samen van de lekkerste wijnen tijdens deze wijnproeverij en rondleiding door het wijnmuseum.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.