• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Whale watching

Geplaats op 31-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

De grootste levende wezens op aarde van dichtbij bekijken?

Ontdek de prachtige en spannende wereld van walvissen en dolfijnen met de unieke whale watching. Waar de Middelandse zee over gaat in de Atlantische Oceaan ontstaat een uniek ecosysteem waar dolfijnen, walvissen en gestreepte tuimellaars allemaal samen leven. En wij geven jou de kans om deze wonderbaarlijke dieren van dichtbij te bekijken.

Je vertrekt met een boot in de richting van de open zee. Je hebt maar liefst 98% kans om één van de vele bijzondere dieren te zien tijdens deze whale watching. De vier soorten leven in grote familie groepen langs de kust van Spanje. Daarnaast kun je met een beetje geluk ook nog de grote walvissen en de dwergvissen spotten, wanneer deze geweldige dieren de straat van Gibraltor oversteken.

Tijdens deze whale watching zul je ook nog kunnen genieten van heerlijke hapjes uit de regio. Zodat het de beleving tot één geheel maakt. Ontdek de prachtige verschijnselen van de zee! Pak deze fantastische kans aan om dichter bij de dieren en de zee te komen!

Binnenkort is deze unieke belevenis online. Houdt de website nauwlettend in de gaten!!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.