• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Wadlopen

Geplaats op 14-05-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Dit is het perfecte cadeau voor natuurliefhebbers! Tijdens deze belevenis ga je een dag wandelen in het Waddengebied. De Waddeneilanden zijn uiteraard iets unieks in Nederland, vandaar dat je dit arrangement absoluut niet kan laten lopen.

Tijdens dit wadlooparrangement krijg je uitgebreid de tijd voor een wandeling over de wadden. Uiteraard zal dit niet het enigste zijn wat je op deze dag zult meemaken. Tussen de inspanning van het wandelen kan je bijtanken bij een badhuis waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Zowel in de zomer als in de winter kun je het wadlopen beleven. In de winter heb je de kans om met laarzen het wad te verkennen. Lekker uitwaaien en glibberen door de modder van het wad. Zelf zul je droog en warm blijven. In de zomer is het natuurlijk allemaal anders. Onder een stralende zon kun je dan genieten van het prachtige natuurlandschap en op blote voeten en korte broek de wandeling meemaken.

Deze tocht zal ook een educatief gehalte hebben. De gidsen zullen je uitleg geven over Pieterburen, het wadlopen en het mooie landschap. Wadlopen is misschien wel een van de weinige sporten waaraan iedereen met een gezonde conditie kan meedoen en wat ook nog eens milieuvriendelijk is.

Kortom hou je van natuur, sport en wandelen dan is dit het juiste cadeau voor jou!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.