• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Dinershows in Theater De Avenue

Geplaats op 12-08-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Het theater De Avenue biedt feestelijke, avondvullende dinershows, die alle direct bij Belevenissen.nl zijn te boeken.
Behalve de meezingshow Ik hou van Holland, waarover in een ander blog vandaag al iets is geschreven, zijn in het knusse theater in hartje Breda ook diverse andere dinershows bij te wonen.

In Lucky Lips, bijvoorbeeld, worden de gasten onder de bezielende leiding van de familie Lips getrakteerd op een bonte mengeling van zang, muziek en goocheltrucs.

De show From Paris to Vegas zet het theater in vuur en vlam. Figuurlijk welteverstaan. In deze voorstelling trekken verschillende artiesten je mee in de magische wereld van de showbiz met zijn prachtige kleding, zang en dans.

Het dolkomische trio De Wannebiezz zet de hele zaal op zijn kop met grappen, liedjes en allerlei idiote spelletjes. Deze feestbeesten staan bekend om de geweldige interactie met het publiek, dat op verschillende momenten in de show ook nog wordt gevraagd te assisteren.

Naast de drie hier genoemde voorstellingen zijn er ook nog andere voorstellingen die meer dan de moeite waard zijn om met een bezoek te vereren, zoals showballet Vivencia en het muzikaal cabaret Aan tafel met Enge Buren.

Kortom: Wil je een unieke dinershow met professioneel zang, dans, cabaret en / of goochelkunsten bijwonen? Of wil je gewoon een geweldige avond uit? Boek dan de dinershow(s) van De Avenue online bij Belevenissen.nl.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.