• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Maak je eigen parfum!

Geplaats op 10-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Wil jij je vriendin of geliefde verrassen met iets persoonlijks, zoals een lekker geurtje? Dat zal ze zeker waarderen! Maar het is nog niet zo eenvoudig: probeer maar eens precies díe eau de parfum te vinden die ze zo lekker vindt! Dan moet je bijvoorbeeld weten van welke geuren ze houdt. Bloemig, of juist fruitig. Of misschien houtachtig?

Maar wacht: Waarom zou jij een parfum voor je vriendin of geliefde uitzoeken, wanneer ze dat zelf beter kan? En dan bedoelen we niet het uitzoeken van een luchtje in een parfumeriezaak, maar zelf parfum maken! Is dat geen gaaf geschenk? Je geeft haar een unieke workshop ‘parfum maken’ cadeau. Zo kan ze zelf haar eigen persoonlijke parfum creëren – een geur die alleen zij en niemand anders heeft! Ze leert er bovendien van een parfum createur over de techniek en de verschillende ingrediënten van parfums.

Kortom: Geef je vriendin of geliefde iets unieks, waar ze haar fantasie de vrije loop kan laten en zelf een persoonlijk eau de parfum kan maken, helemaal naar haar eigen geur-beleving. Geef een workshop bij Studio des Parfums cadeau!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.