• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Spectaculair blokarten!

Geplaats op 16-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Hoeveel wind kan jij aan? Test het eens met blokarten! Deze spectaculaire belevenis is geschikt voor jong en oud, dus wacht niet langer en ga lekker naar het strand!

Na een korte introductie stap je gelijk op de wagen en ga je het strand verkennen. Met de wind in het zeil scheur je door de branding en over het zand. De wagens zijn heel licht en wendbaar, dus makkelijk te besturen. Deze belevenis is ideaal voor een feestje of gezellig met vrienden. Het is al te boeken vanaf één persoon en natuurlijk zijn toeschouwers welkom. Na afloop kun je nog gezellig nakletsen en wat drinken in de bar. Maak van een leuke stranddag een unieke belevenis met blokarten!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.