• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Raften

Geplaats op 20-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Dit is de belevenis voor de water liefhebbers die houden van actie, fun en spanning! Met deze belevenis ga je namelijk raften in Zoetermeer.

Maar je bent gewaarschuwd, deze belevenis zit boordevol spanning. Ervaring is niet nodig en iedereen kan meedoen met raften. Deze belevenis zal beginnen met een korte uitleg over raften en wat tips en trucs. Teamwork zal centraal staan om succesvol te zijn. Doe je best om de golven en de zee te trotseren.

Bij Dutch Water Dreams zal deze spectaculaire belevenis plaatsvinden. Deze wildernissport is voor de echte bikkels en zal je een dag voor spektakel brengen. 

Zorg dat je de raft onder controle houdt. Gebeurt dit niet bestaat er een grote kans dat de raft omkeept en iedereen nat wordt. De rafts zullen uiteraard geen motor en roer hebben. Alles gaat hier om de peddels.

Geniet van een prachtig samenspel van natuur, actie en het wilde water.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.