• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Zweven als een vogel met een paraglider!

Geplaats op 05-11-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Zweven door de lucht.. Wie wil dat nou niet? Tijdens deze proefles paragliden maak je maar liefst drie vluchten. Je leert alle fijne kneepjes van een ervaren instructeur zodat je alles uit je belevenis kan halen.

De dag begint met uitleg over de basisprincipes, het materiaal en de weersomstandigheden, zoals windkracht en windrichting. Hierna stel je samen met de instructeur een vluchtplan op, hierbij kijken jullie samen naar de wensen en de mogelijkheden. Dan is het tijd voor je eerste sprong met je tandempiloot. Tijdens de vluchten geeft de instructeur handige aanwijzingen en natuurlijk mag je zelf het grootste gedeelte sturen. Wil je het wat spannender maken? Dan kan je de instructeur vragen om wat speciale vliegmanoeuvres, zo ervaar je pas echt wat de mogelijkheden zijn met een paraglider.

Een spectaculaire belevenis om zelf mee te maken maar ook zeer geschikt om cadeau te doen!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.