• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Prehistorisch overnachten

Geplaats op 21-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Stel je eens voor: overnachten onder een grote steen, op een rotsachtige vloer met dierenhuiden, in een groot rond bed en boomstammen als tafel en stoelen...komt het oer-gevoel al boven?

Maar dan, verscholen in de rots aan het plafond ontdek je een LCD TV en achter het schors is een minibar verstopt. Niet alleen de echte backpackers maar ook diegenen die van luxe houden kunnen hun hart ophalen in ´s werelds enige hunnebedkamer. Geniet van het weidse uitzicht met aan de ene kant het bos en de andere kant de Drentse heuvelrug.

Samen iets unieks beleven, dat kan hier. Bij aankomst in het hotel wordt u begroet met een lekker welkomstdrankje. Ben je een natuurliefhebber, dan kun je in de omgeving van Stadskanaal heerlijk fietsen, wandelen en Nordic Walken. Met de gratis wandel- en fietsroutes verdwaal je niet in het prachtige landschap. Bij een knorrende maag keer je weer terug naar het hotel waar je in het sfeervolle restaurant van het hotel van een 3-gangen menu kunt genieten. Laat niet teveel tijd verloren gaan en duik snel de kamer in, want prehistorisch overnachten is niet iets wat je iedere week doet.

Geniet van de luxe, de ambiance en vooral van de bijzondere ervaring die je eraan over houdt! ’s Ochtends wacht er een uitgebreid ontbijt op jullie en kun je nog heerlijk nagenieten van deze bijzondere overnachting.

Prehistorisch overnachten is een unieke beleveniscadeau.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.