Een magische overnachting!
menu 0 0

Een magische overnachting!

Geplaats op 30-10-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Altijd al eens in slaap willen vallen terwijl je naar de prachtige sterrenhemel kijkt? Boek dan een nachtje slapen in een sterrenkubus!

De sterrenkubus is een vierkant huisje van hout, geplaatst midden in het platteland. Ideaal om eens lekker te ontspannen en te genieten met je partner of met het hele gezin. Op het dak van de kubus is een tranparante koepel geplaatst, hierdoor kan je vanuit je bed naar de sterren kijken. Het lijkt dus net alsof je in de openlucht slaapt!

De kubus is van alle gemakken voorzien: een kitchenette met uitgebreide voorzieningen, een sfeervol ingerichte woonkamer met een gezellige sfeerhaard en een badkamer. Op een vide is een tweepersoonsbed geplaatst, deze staat recht onder de koepel waardoor je dus een prachtig uitzicht hebt terwijl je onder de lakens ligt. In de woonkamer is een slaapbank geplaatst voor de kinderen. Na het ontwaken staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en kun je gaan genieten van de prachtige omgeving. De kubus staat in Lattrop, een klein dorpje gelegen bij Ootmarsum en Enschede. Je zal dus helemaal tot rust komen in deze prachtige omgeving.

Een unieke belevenis om samen met je partner of gezin mee te maken. Boek nu een overnachting in een sterrenkubus en geniet van de indrukwekkende sterrenhemel.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.