• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Kitesurfen

Geplaats op 20-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Tegenwoordig zijn ze al bijna niet meer weg te denken uit het strandbeeld: de stoere jongens en meiden die met hun vliegers en boards gedurfde stunts uithalen op het water, de kitesurfers. Met hoge snelheid schieten ze over het water, springen ze over de golven en laten ze zich meevoeren door de wind. Het ziet er ontzettend gaaf uit! Het is wel duidelijk waarom het kitesurfen zo populair is, iedereen wilt toch wel zulke stunts kunnen maken op het water?

Zou jij ook graag over alle ins and outs van het kitesurfen willen leren? Bij aankoop van deze cadeaubon leer je hoe je de kite moet besturen en hoe je deze onder controle houdt tijdens de kennismakingscursus op het strand in Noordwijk. Natuurlijk is deze belevenis ook erg leuk om cadeau te doen aan je naasten!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.