• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Hummer H1 rijden

Geplaats op 24-04-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Ben je altijd al erg benieuwd geweest hoe het voelt om zelf met een echt Hummer H1 te rijden? Dan wordt het nu tijd om met deze stoere auto op pad te gaan.

Voordat je van start gaat, krijg je een bondige uitleg over de omvang en de zekerheidsinstructies van deze gigant. Nu duurt het niet lang meer of jouw hummer belevenis begint. Je gaat achter het stuur zitten, legt je handen om het stuur en start de motor. Om te verduidelijken hoe breed een Hummer H1 is, rijd je eerst over de openbare weg. Hierdoor ervaar je pas echt wat het betekent om met een grote auto te rijden.

Het tweede gedeelte van deze buitengewone belevenis gebeurt over onverharde bospaden, door het zand en tussen de velden zodat de offroad capaciteiten aan bod komen. Tijdens deze activiteit zit jijzelf de hele tijd achter het stuur van deze reus. Er gaat steeds een instructeur mee in de Hummer H1 voor de nodige instructies. Gedurende de rit zijn er genoeg mogelijkheden om foto’s te maken van jouw Hummer- ervaring, dus zeker je fototoestel niet vergeten.

Een gigantische belevenis in een gigantisch voertuig, de Hummer H1.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.