• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Hot Chocolate Massage

Geplaats op 04-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Lekker ruikende, zoete geuren komen je tegemoet tijdens je hot chocolate massage in Rijssen, waarbij je met warme, vloeibare cacao gemasseerd wordt. Bij deze bijzondere massage worden de gelukshormonen in je lichaam verhoogd en word je huid gladder en jonger.

De kalmerende stimulans van de chocolade wordt op je huid overgebracht. Uniek is deze wellness belevenis met een warme stroom die stimulerend en zacht verspreid wordt door een heerlijke massage.

In Rijssen wordt eerst je rug gescrubt, om zo de dode huidcellen te verwijderen. Daarna krijg je een chocolade pakking om de huid lekker zacht te maken. Als laatste volgt de hot chocolate massage, het absolute toppunt van deze behandeling. Dus sluit je ogen en relax!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.