• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Cocktails maken!

Geplaats op 10-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Een lekkere verfrissende coctail sla je op een avond snel achterover. Coctails zijn er in allerlei variaties en dus geschikt voor iedereen. Maak jij graag zelf cocktails, maar lukt het niet altijd? Smaken de cocktails niet zoals ze in een cocktailbar smaken? Leer dan nu je eigen cocktails maken!

Bij aankomst krijg je koffie met een Bossche bol en maak je kennis met de professionele barkeepers. De cocktail workshop begint met een gedegen uitleg over het onstaan van de cocktails, de methodes om cocktails te maken, de geschikte dranken voor het mixen van cocktails en de termen die gebruikt worden in de cocktailwereld.

Vervolgens laten de barkeepers je zien hoe echte professionals deze overheerlijke drankjes maken. Welke houding je achter de bar moet aannemen, simpele bewegingen tijdens het mixen en hoe de drankjes geserveerd moeten worden. Want een cocktail maken bestaat niet alleen uit een drankje mixen en drinken, maar vooral uit de show van het mixen en de presentatie van het drankje!

Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan, heb jij het in de vingers of laat je het liever aan Tom Cruise over?

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.