• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Bierproeven in het donker

Geplaats op 02-04-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Je hebt vast goede herinneringen van heerlijke zomeravonden die je samen met je naasten op een terras doorbrengt en goede gesprekken voert of gewoon heel veel lol hebt met elkaar, terwijl je ondertussen geniet van een koud glas bier met een mooie schuimkraag. Maar misschien lijkt het je wel eens leuk op een andere manier van de gele rakker te genieten. Laat je zintuigen prikkelen tijdens een bierproeverij in het donker in Amsterdam!

Stel al je zintuigen op de proef terwijl het pikkedonker is. Kun jij in het donker met je hand de weg naar het glas vinden? Kun jij wellicht raden welk bier je op dat moment drinkt? Misschien proeft het bier wat je nooit zo lekker vond wel heel anders, misschien proef je het bier wel veel intenser! Laat je reuk en smaakvermogen op volle toeren draaien tijdens deze bierproeverij in het donker!

Tijdens deze anderhalf uur durende bierproeverij zul je kennis maken met een palet van verschillende biersmaken en terwijl er mooie bierverhalen, weetjes en achtergronden worden verteld, zullen de verschillende smaken van verschillende speciaalbieren voorbij komen en zal je verscheidende merken pils gaan proeven. Als afsluiting van deze buitengewone ervaring van bier proeven in het donker, krijg je een leuk presentje mee naar huis.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke tekst en/of foto. Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) personaliseren. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.